Rengøring af private hjem efter udlejning i København

Hvis I ønsker, at jeres udlejningshjem er upåklageligt rent og ser flot ud, så skal I vælge vores rengøringstjenester.

Kontakt os, og i løbet af få timer jeres udlejningshjem være fuldstændigt ryddet op og klar til nye beboere. Vi tilbyder rengøringstjenester til private hjem i København og omegn.

Vi er i tæt samarbejde med de private, som udlejer deres hjem

Vi tilbyder særligt fleksible services til private rengøring for udlejere. Ved langtidsleje tilbyder vi én-gangs rengøringstjenester, vi aflægger kun et besøg når lejere skifter, og vi gør alle hjemmets rum klare til nye lejere. Ved korttidsleje tilbyder vi periodiske rengøringsydelser og besøger hjemmet så mange gange, som der er behov for. Vi forsikrer, at jeres hjem vil blive ryddet op og rengjort særdeles grundigt og hurtigt, uanset om I har brug for én enkelt besøg af rengøringsspecialister til private hjem, eller I vælger periodiske rengøringstjenester.

Kontakt os, og vores rengøringsassistenter vil sørge for at gøre rent i hele jeres hjem, omhyggeligt støvsuge og vaske gulve, støve af selv fra sværttilgængelige overflader. Hvis nødvendigt, vasker de vinduer og vægge af, rengør køkken- og badeværelsesudstyr og udfører andre rengøringsopgaver i hjemmet. Én-gangs rengøring af hjemmet inkluderer oprydning i alle hjemmets værelser, køkken, toilet og badeværelse.

Professionel rengøring hvor kvaliteten afspejles i rengøringen

Hos Cleaning Masters tilbyder vi blandt andet rengøring af private hjem efter udlejning. Vi ønsker at skille os ud i mængden af rengøringsfirmaer på kvaliteten af vores arbejde. Derfor har vi sat en høj standard for vores rengøring. Vi efterlader aldrig halvfærdigt arbejde. Vi mener nemlig at nøglen til et godt samarbejde, er kontinuerlige gode resultater leveret hurtigt men effektivt.

Bestil rengøring fra de bedste i branchen

Vi efterstræber altid at yde den bedste service til vores kunder. Derfor er vi ekstra grundige når vi ansætter vores dygtige rengøringspersonale. 

Da vores kunder lukker vores ansatte ind i hjem, kontor og forretning, screenes alle inden ansættelse. Her er det et krav fra vores side at straffeattesten er lige så ren som vores kunders hjem. Vi sørger desuden for at træne og oplære vores personale, så de lever op til vores høje kvalitetskrav.

Modtag et uforpligtende tilbud på rengøring

Udfyld vores kontaktformular med en beskrivelse af hvad du søger hjælp til. Så kontakter vi dig til en uddybende samtale om hvordan vores evner passer på jeres behov.

Vi tilbyder alt lige fra én-gangs rengøring til faste aftaler. Sidstnævnte giver muligvis mening, hvis i ofte udlejer jeres hus, lejlighed eller sommerhus. 

“For omkring 6 år siden startede jeg Cleaning Masters, med et mål om at levere kvalitetsrengøring i København til fornuftige priser.”

I dag gør vi rent for et utal af kunder, lige fra restauranter, kontorfælleskaber til private boliger. Vi har i løbet af årene erfaret at tilfredse kunder er lig med en god forretning. Netop derfor sigter vi efter en win-win relation med vores, hvor kvaliteten af vores services altid overstiger deres forventninger.

Skaisté Korsaké

Indehaver

6 års erfaring

Skræddersyet rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Lad os varetage din rengøring

  Med mere end 6 års erfaring inden for rengørings-branchen, kan du trygt overlade rengøringen til os.
  Reserver din tid i dag

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fleksibilitet, hurtig respons, dygtige medarbejdere. God rengøring og god service💪💪💪👏
  Andrius
  Via Facebook

  ★★★★★

  Super gode og professionelle. Yderst pålidelige – og så er de også rigtig søde.
  Maya
  Via Facebook

  ★★★★★

  Er meget tilfreds med rengøring og servicen. Kan klart anbefales ti andre. Og super priser!
  Lina
  Via Facebook
  Bestil de rengøringstjenester I har brug for, og i løbet af få timer vi vil forvandle de rum i arbejder, bor og slapper af i til hyggelige oaser af renlighed.

  Vores tjenester inkluderer

  Støvsugning og vask af gulve

  Støvsugning og rensning af tæpper

  Vinduesvask og -pudsning

  Indvendig og udvendig rengøring af skabe

  Rengøring af køkkenudstyr

  Vanding af blomstrer

  Rengøring af spejle

  Rengøring af lamper

  Strygning af tøj og sengetøj

  Oprydning i tøjskabe

  Afstøvning af udstyr

  Sortering og fjernelse af affald

  Kemisk rengøring af sanitære lokaler

  Indflytnings- og fraflytnings-rengøring

  Rengøring efter byggeri

  Flytnings- og fraflytnings rengøring

  Kontakt os i dag

  Vores kontaktinfo

  Lad os finde en dag

  Hvornår skal vi gøre rent hos dig?

  Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål vedrørende rengøring og vedligeholdelse af jeres lokaler.

  Indhent tilbud