Privat rengøring

Cleaning masters

Send en forespørgsel

Vælg en eller flere ydelser
Vælg hyppighed

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Over 10 års erfaring

Skræddersyet privat rengøring

Skriv gerne hvad vi skal hjælpe dig med, så kan vi komme med et konkret tilbud og rengøring pris hjemme hos dig.

Det er altid gratis at spørge efter et rengøring tilbud.

Privat rengøring – når der er for få timer i døgnet

Har du svært ved at nå at gøre rent i en travl hverdag? Eller er du ikke spor fan af rengøring, og vil du derfor hellere lade andre om den daglige rengøring?

Hos Cleaning Masters tilbyder vi privat rengøring i København, Birkerød, Fredensborg, Holte, Hellerup, Humlebæk, Vedbæk, Virum og omegn. Vi står gerne for al rengøring i hjemmet, og vi skræddersyr altid en løsning til dig, der matcher dit behov for rengøringshjælp. Det er ene og alene dit valg, hvor grundigt vi skal gøre rent, og hvor ofte vi skal komme.

Med vores hjælp får du følelsen af, at der er flere timer i døgnet, og du slipper for konstant at have dårlig samvittighed over, at du har svært ved at nå at gøre rent.

Hvad er inkluderet i privat rengøring hos Cleaning Masters?

Kontakt os for mere infomation

Køkken

Badeværelse

Stue & værelser

Skal vi varetage din privat rengøring?

Cleaning Masters har mere end 10 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Du kan derfor trygt overlade rengøringen af dit hus til os.

Kontakt os i dag

★★★★★

Cleaningmasters stod med relativt kort varsel fra vores side af for en god og grundig flytterengøring af vores lejlighed. Vi bruger med glæde Cleaningmasters en anden gang.

Lea
Via Trustpilot

★★★★★

Vi er meget tilfredse med cleaning masters som vi bruger til rengøring hver anden uge af vores lejlighed. Dem er fleksible, grundige, svare hurtigt og virkelig søde. Kan varmt anbefales.

Isabelle
Via Trustpilot

★★★★★

Professionelle og effektive. Rengør vores klinik sterilt. Kan komme, når det passer os – også med kort varsel. Vi kan kun anbefale Cleaningmasters!

Lirema
Via Trustpilot

Professionelt rengøringsfirma til private hjem

I vores rengøringsfirma er der ikke en eneste rengøringsopgave, vi ikke løser til perfektion.

Hvad enten du drømmer om et skinnende rent badeværelse, en stue fri for nullermænd eller nypudsede vinduer, sætter vi gerne en erfaren og dygtig medarbejder på opgaven. Vi har beskæftiget os med privatrengøring i mere end 6 år, og vi har masser af glade og tilfredse kunder i kartoteket.

Smiler du blot ved tanken om, at du kan slippe for at bekymre dig om rengøringen af dit hjem? Så står vi klar til at give dig en hånd og tage rengøringsbyrden fra dine skuldre.

Du bestemmer, hvor ofte du vil have rengøringshjælp

Det er ikke vores behov, der skal dækkes, når du booker os til rengøring i dit private hjem. Det er dine behov, der er i centrum.

Vi sender altid gerne en medarbejder hjem til dig, når du har brug for privat rengøringshjælp i København. Det gælder, hvad enten det er hovedrengøring, periodisk rengøring efter fast aftale, håndværkerrengøring eller ad hoc-rengøring.

Hvor ofte, du vil have os til at gøre dit hjem skinnende rent, er ikke afgørende. Du er altid velkommen til at ringe efter os.

Bestil de rengøringstjenester I har brug for, og i løbet af få timer vi vil forvandle de rum i bor og slapper af i til hyggelige oaser af renlighed.

Vores tjenester inkluderer

Støvsugning og vask af gulve

Støvsugning og rensning af tæpper

Vinduesvask og -pudsning

Indvendig og udvendig rengøring af skabe

Rengøring af køkkenudstyr

Vanding af blomstrer

Rengøring af spejle

Rengøring af lamper

Strygning af tøj og sengetøj

Oprydning i tøjskabe

Afstøvning af udstyr

Sortering og fjernelse af affald

Kemisk rengøring af sanitære lokaler

Indflytnings- og fraflytnings-rengøring

Rengøring efter byggeri

Flytnings- og fraflytnings rengøring

Engangsrengøring – når du har holdt fest

Har du inviteret til et brag af en fest i dit private hjem? Og bliver du udmattet blot ved tanken om, at du selv skal gøre rent dagen derpå?

Så står vi klar til at give en hånd med vores engangsrengøring. Tillad dig selv at trække stikket dagen derpå og fordøje de gode oplevelser, festen har givet dig med i bagagen. Så sørger vi for, at dit hjem kommer til at fremstå rent og indbydende igen.

Rengøring når håndværkere har været forbi

Det er fantastisk at have håndværkere på besøg og få renoveret boligen. De er som regel flinke til at rydde op efter sig, men rengøringen er typisk for egen regning.

Orker du ikke at skulle rydde op efter at have haft en maler eller tømrer på besøg? Så kan du til hver en tid bestille håndværkerrengøring hos os. Vi sørger for, at du kan komme til at nyde dit nye badeværelse, din nye udestue, eller hvad dine håndværkere ellers har tryllet frem i dit hjem.

Rengøring efter behov

Er du på udkig efter rengøring for private, som du kan ringe efter engang imellem, når behovet er der? Så er du landet det helt rette sted.

Ad hoc-rengøring er også en af de rengøringsservices, vi tilbyder – og vi rykker gerne ud med kost og spand, når du kalder på os.

Reserver din tid i dag

Rengøring efter udlejning

Har du lejet et værelse, et hus eller en lejlighed ud? Og skal der snart nye lejere ind? Så kan det være en større opgave at få boligen til at fremstå præsentabel og skinnende ren.

Ringer du efter os for rengøring efter udlejning, slipper du for selv at stå med besværet. Og du kan vide dig helt sikker på, at der ikke kommer klager over standarden på rengøringen.

Hovedrengøring - grundig rengøring

Trænger dit køkken til en ekstra grundig omgang rengøring? Eller er det længe siden, du har gjort hovedrent på badeværelset?

Så er det også en opgave, vi gerne tager hånd om. Hvor, vi skal sætte ind, er dit valg. Vi hjælper med hovedrengøring alle de steder i dit hjem, hvor du ser et behov for det.

Periodisk rengøringshjælp – når du gerne vil have en fast aftale om rengøring

Vil det være en kærkommen hjælp for dig at få rengøring én gang om ugen? Én gang hver 14. dag? Eller måske én gang om måneden?

Du kan altid lave en fast aftale om periodisk rengøringshjælp med os. Det er helt op til dig, hvor ofte vi skal komme forbi for at støvsuge og svinge støvkluden.

Du er naturligvis også selv herre over, hvad du præcis ønsker vores hjælp til. Om det er en overfladisk rengøring af hele din bolig eller en mere grundig rengøring af eksempelvis badeværelse og køkken.

Med vores hjælp kan du gå på weekend med ren samvittighed fredag eftermiddag og undlade at bruge det meste af din weekend på at støve af og skrubbe toiletter.

Om vores periodiske rengøring

Vi opfordrer jer til at bestille de oprydnings- og rengøringstjenester, I har brug for, og vi vil på få timer omdanne alle hjemmets rum til hyggelige oaser af renlighed. Vi tilbyder rengøring i private hjem i København og omegn.

Rent og friskt hjem er førsteprioritet for vores team

Periodisk privat rengøring af hjemmet vil hjælpe med altid at have det rent og pænt i jeres hjem. Ved periodisk rengøring af jeres hjem vil vi ikke nøjes med at støve af i øjenhøjde – vi vil gøre rent også de svært tilgængelige steder og helt ind i hjørnerne. Vi vil tørre døre, gulvpaneler, kontakter og lamper af. Vi vil støvsuge møbler, tæpper, og vi vil også vaske gulv. Hvis i har brug for det, vil vi rede senge, stryge tøj og vaske vinduer. Vi vil også sortere og fjerne affald. Periodisk rengøring af hjemmet inkluderer oprydning i alle hjemmets værelser, køkken, toilet og badeværelse. Efter vores besøg vil hver ting være tilbage på plads, og jeres rene hjem vil ånde af friskhed.

Hold dit hjem rent og pænt med periodisk rengøring

Mange mennesker vælger af søge professionel hjælp til rengøringen. Derved får de mere tid til fritid samtidigt med at de kan leve i rene og pæne omgivelser. Hos Cleaning Masters tilbyder vi en aftale skræddersyet til dine behov. Vi leverer rengøring i den bedste kvalitet og kan i forbindelse med periodisk rengøring, tilbyde at det er den samme medarbejder, der kommer ud hver gang.

Rengøringsmedarbejdere du kan stole på

Hos Cleaning Masters er rengøring i høj kvalitet vores spidskompetence. Vi elsker når vi overgår vores kunders forventninger og udfører derfor altid vores arbejde ekstra grundigt. 
Vores medarbejder har alle en ren straffeattest, og har desuden en professionel og grundig tilgang til arbejdet. Med periodisk rengøring af dit hjem, vil du opleve et tæt samarbejde med den tilknyttede rengøringsmand eller kvinde. Skulle du imod forventning være utilfreds, tager vi selvfølgelig enhver henvendelse alvorligt, og efterkommer dine behov så godt som muligt.

Kontakt os i dag

Sikkerhed

Hensyntagen til kundernes ejendom er højt prioriteret hos os, og vores aktiviteter er derfor dækket af en ansvarsforsikring.

Hvis vores ansatte beskadiger jeres ejendom, vil forsikringen kompensere jeres materielle skader.

Skaisté Korsaké

Privat rengøring priser – alle kan være med på

Det er ikke dyrt at få vores hjælp til privat rengøring. Tværtimod.

I vores rengøringsfirma kører vi med konkurrencedygtige og kundevenlige priser. I vores øjne skal alle kunne få råd til privat rengøring. Det kan nemlig være med til at give et større overskud og mere tid til det vigtige i livet.

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores priser på privat rengøring? Så udarbejder vi altid gerne et tilbud til dig. Det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende at få tilsendt et tilbud på rengøring fra os.

Er du i tvivl om, hvilken type af rengøring du skal bestille? Så står vi altid klar med vejledning og gode råd.

Kontakt os i dag

Vores kontaktinfo

bestil tid allerede i dag

Rengøring for private

Vil du gerne give det et skud at få rengøringshjælp i dit private hjem? Så er vi kun et opkald eller en mail væk. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores ydelser, priser eller noget helt tredje.

Du kan altid anvende vores kontaktformular ved at klikke på knappen, book din tid, så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med privat rengøring.

Få et tilbud

Vælg en eller flere ydelser
Vælg hyppighed