Cleaning masters

Privat rengøring

Få privat rengøring hos Cleaning Masters, når kun det reneste er godt nok for dit hjem.

Du kan forneden læse mere om vores forskellige privat rengøring ydelser. Klik på den, så ryger du direkte hen til de forskellige ydelser:

Over 6 års erfaring

Skræddersyet privat rengøring

Skriv gerne hvad vi skal hjælpe dig med, så kan vi komme med et konkret tilbud og rengøring pris hjemme hos dig.

Det er altid gratis at spørge efter et rengøring tilbud.


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Privat rengøring – når der er for få timer i døgnet

  Har du svært ved at nå at gøre rent i en travl hverdag? Eller er du ikke spor fan af rengøring, og vil du derfor hellere lade andre om den daglige rengøring?

  Hos Cleaning Masters tilbyder vi privat rengøring i København, Birkerød, Fredensborg, Holte, Hellerup, Humlebæk, Vedbæk, Virum og omegn. Vi står gerne for al rengøring i hjemmet, og vi skræddersyr altid en løsning til dig, der matcher dit behov for rengøringshjælp. Det er ene og alene dit valg, hvor grundigt vi skal gøre rent, og hvor ofte vi skal komme.

  Med vores hjælp får du følelsen af, at der er flere timer i døgnet, og du slipper for konstant at have dårlig samvittighed over, at du har svært ved at nå at gøre rent.

  Skal vi varetage din privat rengøring?

  Cleaning Masters har mere end 6 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Du kan derfor trygt overlade rengøringen af dit hus til os.

  Reserver din tid i dag

  ★★★★★

  Fleksibilitet, hurtig respons, dygtige medarbejdere. God rengøring og god service💪💪💪👏
  Andrius
  Via Facebook

  ★★★★★

  Super gode og professionelle. Yderst pålidelige – og så er de også rigtig søde.
  Maya
  Via Facebook

  ★★★★★

  Er meget tilfreds med rengøring og servicen. Kan klart anbefales ti andre. Og super priser!
  Lina
  Via Facebook

  Professionelt rengøringsfirma til private hjem

  I vores rengøringsfirma er der ikke en eneste rengøringsopgave, vi ikke løser til perfektion.

  Hvad enten du drømmer om et skinnende rent badeværelse, en stue fri for nullermænd eller nypudsede vinduer, sætter vi gerne en erfaren og dygtig medarbejder på opgaven. Vi har beskæftiget os med privatrengøring i mere end 6 år, og vi har masser af glade og tilfredse kunder i kartoteket.

  Smiler du blot ved tanken om, at du kan slippe for at bekymre dig om rengøringen af dit hjem? Så står vi klar til at give dig en hånd og tage rengøringsbyrden fra dine skuldre.

  Du bestemmer, hvor ofte du vil have rengøringshjælp

  Det er ikke vores behov, der skal dækkes, når du booker os til rengøring i dit private hjem. Det er dine behov, der er i centrum.

  Vi sender altid gerne en medarbejder hjem til dig, når du har brug for privat rengøringshjælp i København. Det gælder, hvad enten det er hovedrengøring, periodisk rengøring efter fast aftale, håndværkerrengøring eller ad hoc-rengøring.

  Hvor ofte, du vil have os til at gøre dit hjem skinnende rent, er ikke afgørende. Du er altid velkommen til at ringe efter os.

  Bestil de rengøringstjenester I har brug for, og i løbet af få timer vi vil forvandle de rum i bor og slapper af i til hyggelige oaser af renlighed.

  Vores tjenester inkluderer

  Støvsugning og vask af gulve

  Støvsugning og rensning af tæpper

  Vinduesvask og -pudsning

  Indvendig og udvendig rengøring af skabe

  Rengøring af køkkenudstyr

  Vanding af blomstrer

  Rengøring af spejle

  Rengøring af lamper

  Strygning af tøj og sengetøj

  Oprydning i tøjskabe

  Afstøvning af udstyr

  Sortering og fjernelse af affald

  Kemisk rengøring af sanitære lokaler

  Indflytnings- og fraflytnings-rengøring

  Rengøring efter byggeri

  Flytnings- og fraflytnings rengøring

  Engangsrengøring – når du har holdt fest

  Har du inviteret til et brag af en fest i dit private hjem? Og bliver du udmattet blot ved tanken om, at du selv skal gøre rent dagen derpå?

  Så står vi klar til at give en hånd med vores engangsrengøring. Tillad dig selv at trække stikket dagen derpå og fordøje de gode oplevelser, festen har givet dig med i bagagen. Så sørger vi for, at dit hjem kommer til at fremstå rent og indbydende igen.

  Rengøring når håndværkere har været forbi

  Det er fantastisk at have håndværkere på besøg og få renoveret boligen. De er som regel flinke til at rydde op efter sig, men rengøringen er typisk for egen regning.

  Orker du ikke at skulle rydde op efter at have haft en maler eller tømrer på besøg? Så kan du til hver en tid bestille håndværkerrengøring hos os. Vi sørger for, at du kan komme til at nyde dit nye badeværelse, din nye udestue, eller hvad dine håndværkere ellers har tryllet frem i dit hjem.

  Rengøring efter behov

  Er du på udkig efter rengøring for private, som du kan ringe efter engang imellem, når behovet er der? Så er du landet det helt rette sted.

  Ad hoc-rengøring er også en af de rengøringsservices, vi tilbyder – og vi rykker gerne ud med kost og spand, når du kalder på os.

  Reserver din tid i dag

  Rengøring efter udlejning – når der skal muges ud efter andre

  Har du lejet et værelse, et hus eller en lejlighed ud? Og skal der snart nye lejere ind? Så kan det være en større opgave at få boligen til at fremstå præsentabel og skinnende ren.

  Ringer du efter os for rengøring efter udlejning, slipper du for selv at stå med besværet. Og du kan vide dig helt sikker på, at der ikke kommer klager over standarden på rengøringen.

  Hovedrengøring – når hjemmet skal have en grundig overhaling

  Trænger dit køkken til en ekstra grundig omgang rengøring? Eller er det længe siden, du har gjort hovedrent på badeværelset?

  Så er det også en opgave, vi gerne tager hånd om. Hvor, vi skal sætte ind, er dit valg. Vi hjælper med hovedrengøring alle de steder i dit hjem, hvor du ser et behov for det.

  Periodisk rengøringshjælp – når du gerne vil have en fast aftale om rengøring

  Vil det være en kærkommen hjælp for dig at få rengøring én gang om ugen? Én gang hver 14. dag? Eller måske én gang om måneden?

  Du kan altid lave en fast aftale om periodisk rengøringshjælp med os. Det er helt op til dig, hvor ofte vi skal komme forbi for at støvsuge og svinge støvkluden.

  Du er naturligvis også selv herre over, hvad du præcis ønsker vores hjælp til. Om det er en overfladisk rengøring af hele din bolig eller en mere grundig rengøring af eksempelvis badeværelse og køkken.

  Med vores hjælp kan du gå på weekend med ren samvittighed fredag eftermiddag og undlade at bruge det meste af din weekend på at støve af og skrubbe toiletter.

  Sikkerhed

  Hensyntagen til kundernes ejendom er højt prioriteret hos os, og vores aktiviteter er derfor dækket af en ansvarsforsikring.

  Hvis vores ansatte beskadiger jeres ejendom, vil forsikringen kompensere jeres materielle skader.

  Skaisté Korsaké

  Privat rengøring priser – alle kan være med på

  Det er ikke dyrt at få vores hjælp til privat rengøring. Tværtimod.

  I vores rengøringsfirma kører vi med konkurrencedygtige og kundevenlige priser. I vores øjne skal alle kunne få råd til privat rengøring. Det kan nemlig være med til at give et større overskud og mere tid til det vigtige i livet.

  Er du nysgerrig efter at vide mere om vores priser på privat rengøring? Så udarbejder vi altid gerne et tilbud til dig. Det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende at få tilsendt et tilbud på rengøring fra os.

  Er du i tvivl om, hvilken type af rengøring du skal bestille? Så står vi altid klar med vejledning og gode råd.

  Kontakt os i dag

  Vores kontaktinfo

  bestil tid allerede i dag

  Rengøring for private

  Vil du gerne give det et skud at få rengøringshjælp i dit private hjem? Så er vi kun et opkald eller en mail væk. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores ydelser, priser eller noget helt tredje.

  Du kan altid anvende vores kontaktformular ved at klikke på knappen, book din tid, så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.

  Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med privat rengøring.

  Indhent tilbud