Hovedrengøring af kontorer i København

Hovedrengøring af kontorer er nødvendig, når det ikke længere er nok at vaske gulv og støve af.

Har I et kontor, som kræver større rengøring end normalt, så tilbyder vi hovedrengøringstjenester. Vi tilbyder skræddersyede rengøringstjenester til kontorer i København og omegn.

Vores kvalitetsbevidste rengøringsassistenter vil på et tidspunkt, som passer jer bedst, hurtigt og effektivt udføre alle kontoroprydnings-og rengøringsopgaver

Hovedrengøring på et kontor indebærer rengøring af alle lokaler, fælleskøkken, kundernes og medarbejdernes hvileområder samt sanitære faciliteter. Vores rengøringshold vil støve af på alle både let- og sværttilgængelige overflader, vaske vinduer og vægge af, vaske og støvsuge gulve. Hvis I ønsker det, kan vi rengøre alt køkkenudstyr. Vi bruger manuel og mekanisk rengøring i kontormiljøet uanset størrelse. Oftest udfører vi hovedrengøring efter renovering eller byggeri, når kontorlokalerne klargøres til udlejning eller salg, eller blot når kunderne ønsker, at alle rum i et kontormiljø bliver skinnende rene og friske. Hovedrengøring er også en udmærket løsning, når man vil fjerne gammelt snavs, eller når man vil gøre samtlige rum i et kontormiljø rene på forholdsvis kort tid.

Til rengøring af alle rum i et kontormiljø bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler, som effektivt fjerner forskellige urenheder uden at have negativ påvirkning på hverken mennesker eller overflader, som rengøres. Hvis I ønsker det, vil vi naturligvis bruge jeres rengøringsmidler. Om nødvendigt kan alle rengøringstjenester i jeres kontorer udføres med økologiske produkter.

Effektivt arbejde og skinnende rene kontorer

Hos Cleaning Masters er vi eksperter i rengøring af kontorer. Mange af vores store kunder benytter vores periodiske rengøring. Dog kan behovet for hovedrengøring opstå et par gange om året. Vi tilbyder hovedrengøring af kontorer, hvor hver en krog bliver rengjort. Nøglen til en vellykket hovedrengøring er grundighed og flid, hvilket vi hos Cleaning Masters mestrer. Vi skræddersyer vores rengøring efter jeres behov, og kommer gerne med vejledning til hvordan i kan højne hygiejnen på kontoret generelt.

Det bedste personale til kontorrengøring

Vores personale er grundigt trænede i hovedrengøring af kontorer. Alle vores ansatte gennemgår en udvælgelsesproces hvor vi stiller strenge krav til kvaliteten af deres rengøring. 

Da vores erhvervskunder skal kunne stole på os har vi sikret os at alle medarbejdere til enhver tid, kan fremvise en ret straffeattest. 

Et rent kontormiljø er et sundt kontormiljø

Rene omgivelser er superfood for koncentrationen. Giv jeres medarbejdere de bedste forhold, med hovedrengøring fra Cleaning Masters. 

Kontakt os igennem formularen. Så tager vi en snak, omkring hvordan vi giver jeres personale de bedste mulige arbejdsvilkår. 

Vi har 6 års erfaring i dagligt at levere skræddersyede rengøringstjenester, som hjælper vores kunder med at holde deres lokaler upåklageligt rene.

Vi leverer én-gangs og periodisk rengøring uanset lokalernes størrelse og anvendelse. Vi arbejder med erhvervsliv og private. Vi leverer tjenester i København og omegn.

Skaisté Korsaké

Indehaver

6 års erfaring

Skræddersyet rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Lad os varetage din rengøring

  Med mere end 6 års erfaring inden for rengørings-branchen, kan du trygt overlade rengøringen til os.
  Reserver din tid i dag

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fleksibilitet, hurtig respons, dygtige medarbejdere. God rengøring og god service💪💪💪👏
  Andrius
  Via Facebook

  ★★★★★

  Super gode og professionelle. Yderst pålidelige – og så er de også rigtig søde.
  Maya
  Via Facebook

  ★★★★★

  Er meget tilfreds med rengøring og servicen. Kan klart anbefales ti andre. Og super priser!
  Lina
  Via Facebook
  Vi tilpasser os jeres individuelle behov, og I kan frit vælge omfang, tid og hyppighed af vores rengøringstjenester ved at sammensætte det skræddersyede skema, der passer jer bedst.

  Vores tjenester inkluderer

  Støvsugning og vask af gulve

  Støvsugning og rensning af tæpper

  Vinduesvask og -pudsning

  Indvendig og udvendig rengøring af skabe

  Rengøring af køkkenudstyr

  Vanding af blomstrer

  Rengøring af spejle

  Rengøring af lamper

  Strygning af tøj og sengetøj

  Oprydning i tøjskabe

  Afstøvning af udstyr

  Sortering og fjernelse af affald

  Kemisk rengøring af sanitære lokaler

  Indflytnings- og fraflytnings-rengøring

  Rengøring efter byggeri

  Flytnings- og fraflytnings rengøring

  Kontakt os i dag

  Vores kontaktinfo

  Lad os finde en dag

  Hvornår skal vi gøre rent hos dig?

  Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål vedrørende rengøring og vedligeholdelse af jeres lokaler.

  Få et tilbud

  Vælg en eller flere ydelser
  Vælg hyppighed