Rengøringstjenester til fabrikker og erhvervscentre i København

Vi tilbyder professionelle rengøringstjenester til fabrikker og erhvervscentre i alle størrelser.

Vi tilbyder skræddersyede tjenester i form af daglig og periodisk rengøring af forskellige lokaler. Vores mål er at hjælpe med at skabe et hyggeligt, ryddeligt og altid rent arbejdsmiljø for jer og jeres kunder. Vi tilbyder rengøringstjenester i København og omegn.

Vi tilbyder specialiserede rengøringstjenester

Afhængig af størrelsen på jeres kontorlokaler kan jeres lokaler bliver passet af én rengøringsassistent eller af et flerpersonshold. Vores professionelle rengøringsassistenter vil altid være der til aftalt tid, præcis efter planen. Ofte vil I ikke engang bemærke vores tilstedeværelse, men jeres lokaler vil skinne strålende rene og vil være pæne hver dag. Når vores rengøringspersonale kommer til jer, vil de støve af på alle både let- og sværttilgængelige overflader, vaske vinduer og vægge, vaske gulve og støvsuge gulvtæpper. Vores rengøringsteam vil rengøre alle lokaler inklusive fælleskøkken og kundernes og medarbejdernes hvileområder, sanitære faciliteter, udskifte hygiejneartikler, sortere og fjerne affald. Vi bruger manuel og mekanisk rengøring af lokaler afhængigt af overflade.

Periodisk rengøring af lokaler efter jeres individuelle behov.

Vores rengøringsteam kan rydde op og gør rent i jeres lokaler fra tidlig morgen til sent om aftenen, 7 gange om ugen (vi arbejder i weekender og helligdage). Afhængig af lokalernes størrelse kan rengøringspersonale blive I jeres lokaler hele dagen eller det nødvendige antal timer. Vi er fleksible med hensyn til menneskelige ressourcer og rengøringen af jeres lokaler kan derfor udføres af én såvel som flere rengøringsassistenter ad gangen.

Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler.

For at opnå den maksimale effektivitet og hastighed når vi gør rent, sørger vi selv for alle de nødvendige rengøringsmidler og udstyr, som vi kan få brug for, når vi rydder op og gør rent i jeres lokaler. Hvis I foretrækker det, kan vi bruge jeres rengøringsmidler. Efter behov kan vi også udføre alle rengøringstjenester med økologiske produkter.

Vi udfører kontinuerligt kvalitetskontrol.

Arbejdet, som vores rengøringsassistenter udfører på de forskellige arbejdssteder, overvåges og koordineres af en kvalitetskontrollør, der udfører daglig kontrol af kvaliteten af vores rengøringstjenester.

Vores kvalitetskontrollører er i direkte kontakt med den ansvarlige for de lokaler, hvor rengøring udføres, lytter til ønskerne og hjælper med at løse eventuelle problemer, der måtte opstå med hensyn til kvalitet eller omfang af de ydede tjenester.

Vi har 6 års erfaring i dagligt at levere skræddersyede rengøringstjenester, som hjælper vores kunder med at holde deres lokaler upåklageligt rene.

Vi leverer én-gangs og periodisk rengøring uanset lokalernes størrelse og anvendelse. Vi arbejder med erhvervsliv og private. Vi leverer tjenester i København og omegn.

Skaisté Korsaké

Indehaver

6 års erfaring

Skræddersyet rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Lad os varetage din rengøring

  Med mere end 6 års erfaring inden for rengørings-branchen, kan du trygt overlade rengøringen til os.
  Reserver din tid i dag

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fleksibilitet, hurtig respons, dygtige medarbejdere. God rengøring og god service💪💪💪👏
  Andrius
  Via Facebook

  ★★★★★

  Super gode og professionelle. Yderst pålidelige – og så er de også rigtig søde.
  Maya
  Via Facebook

  ★★★★★

  Er meget tilfreds med rengøring og servicen. Kan klart anbefales ti andre. Og super priser!
  Lina
  Via Facebook
  Vi tilpasser os jeres individuelle behov, og I kan frit vælge omfang, tid og hyppighed af vores rengøringstjenester ved at sammensætte det skræddersyede skema, der passer jer bedst.

  Vores tjenester inkluderer

  Støvsugning og vask af gulve

  Støvsugning og rensning af tæpper

  Vinduesvask og -pudsning

  Indvendig og udvendig rengøring af skabe

  Rengøring af køkkenudstyr

  Vanding af blomstrer

  Rengøring af spejle

  Rengøring af lamper

  Strygning af tøj og sengetøj

  Oprydning i tøjskabe

  Afstøvning af udstyr

  Sortering og fjernelse af affald

  Kemisk rengøring af sanitære lokaler

  Indflytnings- og fraflytnings-rengøring

  Rengøring efter byggeri

  Flytnings- og fraflytnings rengøring

  Kontakt os i dag

  Vores kontaktinfo

  Lad os finde en dag

  Hvornår skal vi gøre rent hos dig?

  Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål vedrørende rengøring og vedligeholdelse af jeres lokaler.

  Få et tilbud

  Vælg en eller flere ydelser
  Vælg hyppighed