Hovedrengøring af private hjem i København

Hovedrengøring af et hjem er nødvendig, når det ikke længere er nok at vaske gulv og støve af.

Har I et hjem, som kræver større rengøring end normalt, tilbyder vi hovedrengøring af private hjem. Vi tilbyder skræddersyede rengøringstjenester i København og omegn. Vores rengøringsassistenter vil hurtigt og effektivt udføre alle oprydnings- og rengøringsopgaver i jeres hjem på det tidspunkt, som passer jer bedst.

 

Hvad indebærer hovedrengøring?

Hovedrengøring i et hjem indebærer rengøring af alle værelser, køkken, toilet og badeværelse. Vores rengøringshold vil støve af på alle både let- og sværttilgængelige overflader, vaske vinduer og vægge, samt vaske gulve. Hvis I ønsker, kan vi rengøre alt køkken- og badeværelsesudstyr. Vi bruger manuel og mekanisk rengøring i alle hjem uanset størrelse. 

Oftest udfører vi hovedrengøring efter en fest, renovering eller byggeri, når hjemmet klargøres til udlejning eller salg, eller blot når kunderne ønsker, at alle rum i et hjem bliver skinnende rene og friske. Hovedrengøring er en udmærket løsning, når man vil fjerne gammelt snavs, eller når man vil rydde op i samtlige hjemmets rum på forholdsvis kort tid.

Skal vi stå for din privat rengøring? Så kan du altid kontakte os over vores kontaktformular og telefonen. Udfyld vores kontaktformular ved at klikke på vores knap, reserver tid.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Til rengøring af alle rum i et hjem bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler, som effektivt fjerner forskellige urenheder uden at have negativ påvirkning på hverken mennesker eller overflader, som rengøres. Hvis I ønsker det, vil vi naturligvis bruge jeres rengøringsmidler. Om nødvendigt kan alle rengøringstjenester udføres med økologiske produkter.

Hovedrengøring skal gøres ordentligt

Frekvensen af hovedrengøring afhænger af mange ting. En ting er helt sikkert. For mange mennesker kan hovedrengøring være en uoverskuelig opgave, som ofte efter med at ligne en almindelig rengøring.

Hos Cleaning Masters er det kun dine krav som begrænser omfanget af hvad vi kan hjælpe med. Vi stiller store krav til kvaliteten af vores services og du vil derfor opleve at dit hjem bliver skrubbet godt og grundigt (også i krogene). 

Med en grundig og dybdegående hovedrengøring, er det meget nemmere at holde hjemmet rent og pænt med løbende almindelig rengøring

Professionelt rengøringspersonale

Hos Cleaning Masters sætter vi lighedstegn imellem kvalitets rengøring og dygtige medarbejdere. 

Derfor gør vi altid meget ud af at oplære nye medarbejdere, ligesom at vi løbende træner og vedligeholder vores nuværende ansattes evner. 

Da vi altid har vores kunders sikkerhed for øje, gennemgår alle nye medarbejdere en grundig screening, hvor de blandt andet skal kunne fremvise en skinnende ren straffeattest.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er pålidelige, og vi indhenter derfor altid straffeattest for alle medarbejdere, og vi forsikrer os før ansættelsen, at medarbejderen har ren straffeattest og godt omdømme.

Det er sådan vi sikrer os, at vores team ikke forårsager den mindste ulempe for vores kunder og er i stand til at sikre en ordentlig service.

Lyder det som noget for dig?

Kom i kontakt med os igennem vores formular. Beskriv omfanget af opgaven så grundigt som muligt, så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud. 

Vi har på omkring 6 år opnået en imponerende portefølje af tilfredse kunder, som med jævne mellemrum kontakter os, når de har brug for en hånd med hovedrengøringen. 

Uanset dine behov tilbyder vi en skræddersyet aftale, som sikrer at du får et funklende hjem til en fornuftig pris. Hvis du har spørgsmål til vores services eller gerne vil vide mere omkring hvordan vores services passer på dine behov, er du velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular.

Skaisté Korsaké

Indehaver

6 års erfaring

Skræddersyet rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 48 timer.

  Lad os varetage din rengøring

  Med mere end 6 års erfaring inden for rengørings-branchen, kan du trygt overlade rengøringen til os.
  Reserver din tid i dag

  ★★★★★

  Fleksibilitet, hurtig respons, dygtige medarbejdere. God rengøring og god service💪💪💪👏
  Andrius
  Via Facebook

  ★★★★★

  Super gode og professionelle. Yderst pålidelige – og så er de også rigtig søde.
  Maya
  Via Facebook

  ★★★★★

  Er meget tilfreds med rengøring og servicen. Kan klart anbefales ti andre. Og super priser!
  Lina
  Via Facebook
  Bestil de rengøringstjenester I har brug for, og i løbet af få timer vi vil forvandle de rum i arbejder, bor og slapper af i til hyggelige oaser af renlighed.

  Vores tjenester inkluderer

  Støvsugning og vask af gulve

  Støvsugning og rensning af tæpper

  Vinduesvask og -pudsning

  Indvendig og udvendig rengøring af skabe

  Rengøring af køkkenudstyr

  Vanding af blomstrer

  Rengøring af spejle

  Rengøring af lamper

  Strygning af tøj og sengetøj

  Oprydning i tøjskabe

  Afstøvning af udstyr

  Sortering og fjernelse af affald

  Kemisk rengøring af sanitære lokaler

  Indflytnings- og fraflytnings-rengøring

  Rengøring efter byggeri

  Flytnings- og fraflytnings rengøring

  Kontakt os i dag

  Vores kontaktinfo

  Lad os finde en dag

  Hvornår skal vi gøre rent hos dig?

  Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål vedrørende rengøring og vedligeholdelse af jeres lokaler.

  Få et tilbud

  Vælg en eller flere ydelser
  Vælg hyppighed